Minibleningen

Als u op zoek bent naar een kleine autolening, maar niet zeker weet waar u moet beginnen, overweeg dan mini -leningen. Dit type lening is beschikbaar minilening-zonder-bkr in de meeste staten en is perfect voor diegenen die geld willen besparen op een autobetaling. Veel geldschieters bieden concurrerende tarieven en flexibele betalingsplannen. U kunt ook kortingen en vergoedingen ontvangen.

Mini Select Financiering

Als u op zoek bent naar een geweldige manier om uw nieuwe MINI te financieren, overweeg dan om MINI SELECT -financiering te gebruiken. Dit programma biedt lage maandelijkse betalingen en flexibele kredietvoorwaarden. Het biedt ook kortingen en vergoedingen. Het beste deel is dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het opnieuw doen van een maandelijkse betaling. Dit is hoe het werkt:

Mini Select -financiering is flexibel en laat u uw eigen tempo instellen. U kunt een term kiezen tussen 12 en 60 maanden. Er is geen minimale betaling en u kunt ervoor kiezen om een aanbetaling op uw mini te betalen. U doet lage maandelijkse betalingen, met betrekking tot de vaste rente en een deel van het aflossingsbedrag. Wanneer u klaar bent om de volgende stap in het mini -eigendom te zetten, kunt u een definitieve betaling rechtstreeks aan de mini -dealer doen.

MINI SELECTFinanciering kan worden gebruikt voor de aankoop of lease van een nieuwe mini. Als u van plan bent om het voertuig jarenlang te besturen, is dit soort financiering een goede optie. U kunt lage maandelijkse betalingen doen en u kunt de ballonbetaling gebruiken om uw betalingen te verlagen als u deze minder vaak wilt genereren. U kunt ook financiering vinden via BMW Bank als u uw auto later wilt herfinancieren. U moet zich aanmelden bij een dealer bij u in de buurt.

Als u ervoor kiest om mini -selectiefinanciering aan te vragen, moet u aan bepaalde kwalificaties voldoen. Dit type financiering is alleen beschikbaar op nieuwe mini’s. Sommige staten verbieden het en er zijn bepaalde beperkingen, dus neem contact op met uw lokale mini -dealer. De contracttermijn varieert van 12 tot 120 maanden. U kunt ook een mini krijgen met een ballonbetaling aan het einde van het contract.

BMW SELECT -financiering is een ander type financiering. Het combineert financiering en lease -voordelen. U kunt de ballonbetaling afbetalen of herfinancieren op basis van de toekomstige marktwaarde van de auto’s en uw kredietwaardigheid. BMW SELECT -financiering is mogelijk niet beschikbaar in alle staten en de voorwaarden zijn zeer flexibel. Een ballonbetaling kan leiden tot een grote betaling.

Harde mini permanent leningen

Harde mini -permanentleningen zijn leningen met een stevige ballondatum, zoals zeven jaar. Aan het einde van de looptijd moet de kredietnemer het resterende hoofdsaldo afbetalen. Soft Mini Perm -leningen daarentegen kunnen een langere ballondatum hebben en grotere prikkels om de lening vroeg af te betalen. Ze kunnen ook alleen interesse zijn, of ze kunnen niet-hercoursleningen zijn.

De Abu Dhabi National Oil Company heeft onlangs $ 10 miljard opgehaald via een bruglening en obligaties. Dat was een verandering ten opzichte van de eerdere praktijk van het bedrijf om projectfinanciering op lange termijn te verhogen. Deze stap van traditionele projectfinanciering zal naar verwachting het helpen een bredere pool van liquiditeit aan te trekken. Harde mini-per’s zijn ook voordelig voor olie- en gasbedrijven die pijpleidingen in ontwikkelingslanden willen bouwen.

Het voordeel van harde mini-PERM-leningen is dat ze meestal de eerste jaren van de terugbetalingsperiode lage rentetarieven hebben. De terugbetalingsperiode kan 20 tot 25 jaar duren. Leners herfinancieren de lening doorgaans voordat deze rijpt, zodat zij het risico van in gebreke blijven bij de lening voorkomen. Het nadeel van deze strategie is dat de ballonbetaling doorgaans zal resulteren in hogere rentetarieven. Harde mini-per’s zijn daarom beter geschikt voor mensen met een goede kredietgeschiedenis.

Hoewel harde mini-PERM-leningen een geweldig alternatief zijn voor traditionele bankleningen, zijn ze geen beleggingsstrategie op lange termijn. Het kan duur zijn om een nieuw onroerend goed te kopen, en u moet kunnen aantonen dat u het snel kunt verhuren. Op de lange termijn wilt u herfinancieren in een permanente lening.

Hoewel harde mini-PERM-leningen niet de meest voorkomende financieringsbron zijn, kunnen ze een nuttig hulpmiddel zijn voor ondernemers die hun start-ups willen financieren. Koop rond en vergelijk de leningvoorwaarden zorgvuldig om de beste deal te vinden. Ze zijn een uitstekende bron van werkkapitaal voor nieuwe bedrijven. U moet altijd onthouden om tarieven te vergelijken voordat u een harde mini-PERM-lening kiest.

Een ander voordeel van harde mini-PERM-leningen is het vermogen om ze om te zetten in permanente leningen. De looptijd van een permanente lening is zeven jaar, waarbij de bouwtermijn zich uitstrekt tot nog eens vijf jaar. Hoewel dit misschien kort klinkt, zorgt het voor een kortere constructieterm dan conventionele leningen. Op deze manier kunt u meer kapitaal verkrijgen als u gaat profiteren van marktomstandigheden.

Auto & Ride Deling Lease

Een huurovereenkomst voor het delen van auto’s is misschien de beste manier om een nieuwe auto voor het delen van ritten te krijgen en tegelijkertijd geld te verdienen. In New York City is bijvoorbeeld negentig procent van de professionele bestuurders immigranten. Velen van hen kunnen het zich niet veroorloven om een auto te kopen en het delen van ritten is vaak een van de weinige mogelijkheden die beschikbaar zijn voor deze immigranten. Bestuurders moeten zich bewust zijn van de valkuilen van het leasen van auto’s voordat ze het kiezen als een inkomensbron.

Niet alle huurcontracten stellen chauffeurs in staat om rittendiensten te gebruiken, zoals Uber. En in sommige staten moet u mogelijk een chauffeurvergunning hebben. BMW probeert echter carsharing aan te moedigen door een nieuwe leaseoptie aan te bieden waarmee klanten hun auto’s kunnen gebruiken voor ritten en de kosten kunnen delen. Dit nieuwe leaseprogramma is beschikbaar voor bestuurders in Californië, Oregon en Washington.

Uber -chauffeurs krijgen een speciaal tarief voor hun auto’s via de huurovereenkomst. Dit tarief wordt verdisconteerd tegen het normale tarief van $ 525 per week. Het gereduceerde tarief is goed, zolang u naar het bedrijf rijdt, maar het geeft niet aan hoe vaak u naar Uber kunt rijden. U moet ook voldoen aan de voorwaarden van de huurovereenkomst en voldoen aan de minimumvereisten. U wordt gescreend en moet een geldige betaalpas hebben.

Uber -chauffeurs hebben doorgaans een lagere downtime en verdienen een hoger inkomen. Bovendien leren ze hun stad kennen. Dat betekent dat ze de beste plekken kennen om te gaan voor een geweldig avondje uit. In Melbourne kun je misschien de beste pizza -joint in de stad vinden, of weet je misschien waar je Sydneys beroemde nachtclub kunt vinden. Met autoleaseprogramma’s kunnen zelfs gewone mensen aan de slag in deze groeiende industrie.

Uber werkt samen met een bedrijf genaamd Fair om een leasingprogramma voor het delen van ritten aan te bieden. Dit programma biedt niet langer op lange termijn huurcontracten, maar het is nog steeds een optie voor stuurprogramma’s. Het programma is gebaseerd op een maandelijks huurmodel, dus de auto zal voor u maximaal 36 maanden beschikbaar zijn. En omdat er geen verplichting op lange termijn is, kunt u er nog steeds voor kiezen om wekelijks of maandelijks te betalen.

Uber biedt een verzekering tijdens het werken, maar bestuurders zijn verantwoordelijk voor het houden van de verzekering als ze off-duty rijden. De kosten van een autoverhuur bij Fair beginnen bij $ 130 per week en gaan vanaf daar omhoog. Als u een grote aanbetaling wilt doen, vereisen veel lease -opties een aanbetaling van twee tot vijfduizend dollar.

Related Posts

October 20, 2020

Minibleningen